Kesäloma: Oulusa

Oranssit kukat

Kesäloman värit ovat kirkkaat.

Ouluun saavuimme kesälomareissulla, kun olimme matkalla pohjoiseen. Tarkoituksena oli koukata Oulun jälkeen vielä Ruotsin puolelle, Haaparantaan, virkistämään lapsuuden muistoja. Ja ei, tarkoitus ei ollut rohmuta sieltä rasvaa. :)

Oulussa tarkoitus oli yöpyä P:n sukulaisten nurkissa, joista molemmat ovat minun opiskelutovereitani. Kesälomalla olisi myös mahdollista nähdä muitakin ystäviä, ehkä. Mikäli eivät ole kaikki reissussa samaan aikaan.

Onko se Mao?

Toripolliisi on pakollinen nähtävyys Oulussa. Täytyy sanoa, että hieman minulla tästä kuvasta tulee mieleen joku muu kuin ystävällinen poliisi …

Tällä kertaa suunnitelmat onnistuivat ainakin osittain: Saimme hyvinkin tavattua ainakin ne ihmiset, joita olimme kummatkin suunnitelleet tapaavamme. Ja hauskaa oli ainakin omalta osaltani. (Kiitoksia Pekka ja Janne!)

Sen lisäksi tietysti geokätköilimme hieman ja kuljimme tutuissa maisemissa. Tulin sitten ottaneeksi muutaman kuvan kuljeskellessamme ja kätköillessämme.

Eivät ne mitään loisto-otoksia ole, mutta huvittivat minua niin, että oli sitten pakko laittaa ne tännekin herättämään pahennusta.

Kuukuset!

Tässähän on kaupunki-Kuukunen! Kolmena kappaleena, jopa. Ja vieläpä yhdellä kertaa …

 

Valve

Ikinä ei tullut Valveella käytyä Oulussa asuessani mutta tällä kertaa huomioni kiinnitti erityisen 50-lukulainen valomainos tai -kyltti.

Potnapekka: Juna tulee!

Tuiran siltojen alla kulkiessaan on mahdollista jäädä Potnapekan alle. Nytkin oli melko lähellä.

Paritanssi kuvaajan silmien alla

Tämän putiikin ikkunassa huomioni kiinnitti lähinnä tämä tanssiva hääpari. Muuten siellä olikin vain pelkkää krumeluuria ..

Sano mielipiteesi!