Miten paljon ihmisten tulisi hankkia sinkkiä?

Monet ihmiset ajattelevat omia sinkin määrää kehossaan. Miten vahvasti ihmisten tulisi saada, sekä kuinka porukat voisivat siinä onnistua. Haasteena testauksessa löytyy se, että kehon sinkkimäärät vaihtelevat normaalistikkin tosi voimakkasti. Sen mukaan, mihin kellon aikaan mittaus tehdään, pystyy tulokset olla ihan erilaisiksi kuin vaikkapa. 3 tuntia sitten voisi olla ollut. On luotu siltikin parempiakin metodeja mitata tätä asiaa.

Sinkki on yksi yleisimmistä mineraaleista. Sinkkiä löytyy myös tosi vahvasti henkilön kehossa. Monet erilaiset kehon osat vaativat tarpeeksi suuret varastot tätä mineraalia. Tuon lisäksi sillä on joitakin kiinnostavia muitakin funktioita. Yksi näistä onkin esimerkiksi sperman kulkijoiden laadun kasvu ja hedelmällisyys.

Ikävä uutinen on se, että elimistö ei vaan ole valmis varastoimaan tätä hyvin elintärkeää mineraalia– täten sitä pitäisi hankkia tämän vuorokauden annos joka ikinen päivä jälleen. Tuo ei joka tapauksessa vaadi vaivannäköä, kiitos tuon helposta hankkimisesta. Jo hieman pieni saanti sitä edistää asioita paljon.

Mikäli tahdot oppia lisää sinkistä ja tuon vaikutuksista yleisemmin, lue hyvä sinkki artikkeli Lisäravinnetiedolta  (Kuollut linkki korjattu). Tuo on huomattavasti laajempi artikkeli!

Tehokkain tapa tutkia tämän mineraalin osuus kehossa on selvästi makuaistin avustuksella. Se on helppo hoitaa himassa, tarvitset siihen vain siihen sopivan liuoksen. Noita tuotteita voi hakea oikein varustelluista kaupoista, ja tämän lisäksi vaikkapa netistä mikäli ei kiinnosta tutkia kauppoja läpi.
Arvioissa onkin nähty, että tämän testin arviot antavat tosi pätevän arvion. Joillekkin voikin syntyä vääriä arvioita siitä, kuitenkin monesti tulokset ovatkin päteviä ja tämän lisäksi realistisia.

Tuo mitataaan silleen, että laitetaan tota nestettä suuhun, sekä pidetään sitä siellä hetken ajan aikaa. Sinun tarkoitus on sanoa miltä se juoma on maultaan, ja tämän lisäksi päätellä kuuluuko saamasi tunne mihinkään alla luetelluista neljästä kategoriasta:

  1. Ei makua, ei ollenkaan havaitse mitenkään
  2. Aivan alkuun mauton, jälkikäteen metallinen maku.
  3. Neste koetaan pahalta myös aivan alussa, joka pahenee vain ajan kuluessa.
  4. Ikävä, ällöttävä maku heti suuhun otosta alkaen.

sinkki

Mikäli se maistuu pahaltaniin tosi hyvä, siulla löytyy tosi paljon sitä kropassasi. Mikäli et vain maista yhtään mitään, tulee sun hankkia äkkiä lisää sinkkiä. Mitä ikävämpi maku tunne, tätä positiivisempi arvio se on!

Linkissä edelleen suurempi juttu siitä testistä: tästä linkistä

Ota joka kerta tämän mineraalin lisätuoteet rasvan seassa yhtä kellon aikaan. Ilman tätä tästä voi syntyä mahakipuja, siinä tapauksessa että sinkin nauttii ottamatta ateriaa. Ateria tukee myös ruoansulatuskanavaasi!

15 – 20 mg on erinomainen keskimääräinen tavoitemäärä tätä mineraalia päivitäin, mikä ei ole vaikeaa saada mikäli syöt lihoja tai kasviksia. Nauta ja tämän lisäksi possun sisäfile on kumpainenkin oikein laadukkaita lähteitä! Erittäin harvoin henkilöt syö liikaa sinkkiä, tosin on tuo oikeassa elämässä totta. Enemmän kuin 110 milligrammaa päivässä nauttineilla miehillä havaittiin tutkimuksessa suurempi todennäköisyys hankkia syöpää. Todennäköisyys oli sitä suurempi, mitä kauemmin mies oli näin isoja määriä nauttinut. Älä siitä syystä ikinä ala nauttimaan hirveästi sinkkii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *